ID- och bedrägeriförsäkring.
Från 119 kr/mån!

Varenda bohuslänning har hemligheter på nätet. Och så ska det vara! För om dina bankkontot, kortnummer, lösenord eller ID-uppgifter hamnar i fel händer, kan konsekvenserna bli väldigt tråkiga.

I samarbete med MySafety kan vi erbjuda Sveriges ledande skydd mot ID-kapning och bedrägerier. Brott som tyvärr blivit oerhört vanliga under de senaste åren. Försäkringen består av tre huvudområden: En Bevakningstjänst, som håller koll på om dina e-postadresser, personuppgifter eller betalkort läckt ut på nätet (även Darknet) – och larmar dig direkt. Du får även snabbt reda på om någon gjort en kreditupplysning på dig eller en adressändring i ditt namn. En Assistanstjänst, som hjälper dig om något händer. Med allt från att spärra kort och bestrida fakturor eller lån, till att driva ditt fall rättsligt om det behövs. Och ett Ekonomiskt skydd, som ger dig ersättning om någon lurat dig på pengar (till exempel genom fejkade e-postutskick eller telefonbedrägeri/Bank-ID-kapning). Det skyddet får du inte med andra, enklare ID-skydd på marknaden.

KÖP ONLINE! (OM DU VILL.)
Den här försäkringen går att köpa direkt på nätet. Med säker betalning, såklart. Men du är varmt välkommen att höra av dig också. Vi hjälper dig gärna!

Ring oss: 0523-380 20
Mejla oss: info@bsb.se

Teckna online

Välj mellan individuell försäkring eller för din familj.

Tänk på att…
…kolla igenom produktbladet (här till höger) innan du beställer. I det beskriver MySafety i detalj vad försäkringen innehåller och vilka ersättningsnivåer som gäller.

…en hemförsäkring inte täcker den här typen av skador. I våra Hem- och VillaHem-försäkringar ingår exempelvis assistansdelen (minus juristkostnader) från den här försäkringen – ingenting annat.

…polisanmäla! Förutom att snabbt försöka begränsa skadan är det den viktigaste åtgärden vid ett bedrägeri eller ID-kapning.

…vara på din vakt. Bedragarna är oerhört skickliga och det är lätt att bli lurad (vilket är en jobbig upplevelse, även om du är försäkrad).

…det här är en MySafety-försäkring som tecknas genom BSB. Så om du råkar ut för något är det MySafetys experter som hjälper dig.