Villahemförsäkring.

Ett eget hus är den största investeringen de flesta av oss gör i livet. Och den bästa. I alla fall när huset ligger i Bohuslän.

Vår vanligaste villaförsäkring heter Villahem. Den innehåller en Villaförsäkring (hus och tomt), en Hemförsäkring och kan kompletteras med en rad olika tilläggsförsäkringar, bland annat Allrisk. Men om du själv inte bor i ditt hus (eller redan har en hemförsäkring), då är försäkringen Villa förmodligen ett bättre alternativ. Och om du hyr huset, räcker det med en Hemförsäkring. Vi hjälper dig att välja rätt!

Låt oss snacka om saken.

Du kan inte köpa våra försäkringar online. Det beror inte på att vi är gammalmodiga, utan på att vi vill dig väl. Man behöver nämligen prata igenom en försäkring tillsammans – för att skyddet (och priset) ska bli bra.

Ring oss: 0523-380 20

E-posta oss: info@bsb.se

BLI UPPRINGD.

Fyll i dina uppgifter, så slår vi en signal så fort vi kan.

TÄNK PÅ ATT…

…fixa småskador och underhåll så snart som möjligt. Dels för att de kan bli dyrare att ta hand om senare. Dels för att ett eftersatt underhåll kan göra ersättningen vid försäkringsskada lägre.

…ett godkänt larm (kopplat till en larmcentral) ger dig extra trygghet – och tio procent rabatt på försäkringspremien!

…kolla igenom försäkringsbrevet varje år. Nej, det är ingen supersinspirerande läsning. Men när olyckan är framme är det viktigt att uppgifterna fortfarande stämmer.

…vi gör det här tillsammans! När du tecknar en BSB-försäkring blir du en del av en bohuslänsk förening – helt utan vinstintresse.