Hemförsäkring.

Du bör ha en hemförsäkring oavsett var du bor. Och om du har turen att bo i Bohuslän, då kan du dessutom få den från oss.

Vår hemförsäkring passar alla bohuslänningar med hyres- eller bostadsrätt. Hemförsäkringen ger dig ett brett, grundläggande ekonomiskt skyddsnät. Den innehåller: Egendomsskydd (vid förlust av, eller skada på dina ägodelar). Ansvarskydd (om du råkar skada någon annan). Rättsskydd (om du måste anlita en jurist). Överfallsskydd (om du blir utsatt för ett våldsbrott). Reseskydd (om du exempelvis blir sjuk eller förlorar ditt bagage på semestern). Och om du vill, kan hemförsäkringen dessutom kompletteras med en eller flera tilläggsförsäkringar. Tillsammans tar vi fram ett paket som passar just dig!

LÅT OSS SNACKA OM SAKEN.
Du kan inte köpa våra försäkringar online. Det beror inte på att vi är gammalmodiga, utan på att vi vill dig väl. Man behöver nämligen prata igenom en försäkring tillsammans – för att skyddet (och priset) ska bli perfekt.

Ring oss: 0523-380 20
E-posta oss: info@bsb.se

Låt oss snacka om saken.

Du kan inte köpa våra försäkringar online. Det beror inte på att vi är gammalmodiga, utan på att vi vill dig väl. Man behöver nämligen prata igenom en försäkring tillsammans – för att skyddet (och priset) ska bli bra.

Ring oss: 0523-380 20
E-posta oss: info@bsb.se

BLI UPPRINGD.

Fyll i dina uppgifter, så slår vi en signal så fort vi kan.

TÄNK PÅ ATT…
…du kanske inte bara bör ha en hemförsäkring. Hos många hyresvärdar är det ett krav för att få bo hos dem.

…lösöre inte bara handlar om ”dyra prylar”. Lösöresbeloppet ska kunna ersätta allt som finns i ditt hem (förutom fasta installationer). Och det är ofta rätt mycket.

…kolla igenom försäkringsbrevet varje år. Nej, det är ingen supersinspirerande läsning. Men när olyckan är framme är det viktigt att uppgifterna fortfarande stämmer.

…vi gör det här tillsammans! När du tecknar en BSB-försäkring blir du en del av en bohuslänsk förening – helt utan vinstintresse.