bilförsäkring

Bilförsäkring

Bilförsäkring

Höststormar, vägsalt, underkylt regn, tjälskott och massor av vilt. Ja, en bohuslänsk bil ska såklart ha en bohuslänsk försäkring.

Höststormar, vägsalt, underkylt regn, tjälskott och massor av vilt. Ja, en bohuslänsk bil ska såklart ha en bohuslänsk försäkring.

Våra bilförsäkringar gäller för personbilar och lätta lastbilar. Du kan välja mellan Trafikförsäkring (som man måste ha), Halvförsäkring (som dessutom innehåller Brand, Glas, Stöld, Maskinskada, Bärgning och Rättsskydd) och Helförsäkring (som även inkluderar Vagnskada). Och hel- och halvförsäkringarna kan kompletteras med Allrisk (skyddar till exempel vid feltankning eller borttappade nycklar), Hyrbil (om en skada kräver längre verkstadsbesök) och Djurkollision (som vi verkligen rekommenderar om du inte bara kör i tätort).

Låt oss snacka om saken (om du vill).

Vi brukar inte sälja online, men bilförsäkringen är ett undantag. Många har nämligen bra koll på hur bilförsäkringar funkar och vad de vill ha. Är du inte en av dem? Då är du såklart välkommen att höra av dig som vanligt!

Ring oss: 0523-380 20
E-posta oss: info@bsb.se

BLI UPPRINGD.

Fyll i dina uppgifter, så slår vi en signal så fort vi kan.

Tänk på att…
…vara noggrann om du tecknar försäkringen själv online – så att självrisknivåerna blir rätt och uppgifterna om bilen är korrekta.

…kolla igenom försäkringsbrevet varje år. Nej, det är ingen supersinspirerande läsning. Men om olyckan är framme är det viktigt att uppgifterna fortfarande stämmer.

…vi gör det här tillsammans! När du tecknar en BSB-försäkring blir du en del av en bohuslänsk förening – helt utan vinstintresse.

…köra försiktigt (oavsett vilken försäkring du har).