Fritidshusförsäkring.

Ett fritidshus i Bohuslän är en dröm för många. Och för dig som förverkligat den, har vi den perfekta försäkringen. 

Vår fritidshusförsäkring är ett väldigt bra trygghetspaket. Med en fullvärdesförsäkring på huset (så du kan återställa det, om något händer). Med Egendomsskydd (vid förlust av, eller skada på dina ägodelar). Ansvarskydd (om du råkar skada någon annan). Rättsskydd (om du måste anlita en jurist). Och om du vill, en kompletterande Allriskförsäkring. Tillsammans skräddarsyr vi paketet för att passa just dig!

LÅT OSS SNACKA OM SAKEN.

Du kan inte köpa våra försäkringar online. Det beror inte på att vi är gammalmodiga, utan på att vi vill dig väl. Man behöver nämligen prata igenom en försäkring tillsammans – för att skyddet (och priset) ska bli bra.

Ring oss: 0523-380 20
E-posta oss: info@bsb.se

BLI UPPRINGD.

Fyll i dina uppgifter, så slår vi en signal så fort vi kan.

TÄNK PÅ ATT…

…fixa småskador och underhåll så snart som möjligt. Dels för att de kan bli dyrare att ta hand om senare. Dels för att ett eftersatt underhåll kan göra ersättningen vid försäkringsskada lägre.

…kolla igenom försäkringsbrevet varje år. Nej, det är ingen supersinspirerande läsning. Men när olyckan är framme är det viktigt att uppgifterna fortfarande stämmer.

…vi gör det här tillsammans! När du tecknar en BSB-försäkring blir du en del av en bohuslänsk förening – helt utan vinstintresse.