Båtförsäkring

Båtförsäkring.

Havet är livet för många bohuslänningar. Det ger oss avkoppling, glädje och fantastiska skönhetsupplevelser. Och när havet tar, då hjälps vi åt att stötta den som drabbats.

Vår båtförsäkring är upplagd ungefär som en bilförsäkring. Beroende på din båts ålder, värde och användning väljer du hur omfattande försäkringen ska vara. Kanske nöjer du dig med Ansvarskydd? Kanske tar en Basförsäkring, som täcker det mesta du kan råka ut för. Eller så väljer du en MAX-försäkring, som dessutom innehåller bland annat Allrisk, Assistans och Maskinskadeförsäkring. Tillsammans ser vi till att ditt val blir rätt!

LÅT OSS SNACKA OM SAKEN.

Du kan inte köpa våra försäkringar online. Det beror inte på att vi är gammalmodiga, utan på att vi vill dig väl. Man behöver nämligen prata igenom en försäkring tillsammans – för att skyddet (och priset) ska bli perfekt.

Ring oss: 0523-380 20
E-posta oss: info@bsb.se

BLI UPPRINGD.

Fyll i dina uppgifter, så slår vi en signal så fort vi kan.

TÄNK PÅ ATT…

…ett godkänt båtlås ger tio procent rabatt på premien.

…kolla igenom försäkringsbrevet varje år. Nej, det är ingen supersinspirerande läsning. Men när olyckan är framme är det viktigt att uppgifterna fortfarande stämmer.

…vi gör det här tillsammans! När du tecknar en BSB-försäkring blir du en del av en bohuslänsk förening – helt utan vinstintresse.