Företagare är i grund och botten modiga människor. Att driva en egen verksamhet innebär alltid att man måste våga. Att ta ett kliv och hoppas att det ska gå vägen – oavsett om det bär eller brister.

När något händer är det en stor fördel att ha en företagsförsäkring med bra skydd, från ett bolag som det är lätt att ha att göra med. Med våra försäkringar för mindre företag och verksamheter blir livet för dig som driver eget lite tryggare.

Våra Försäkringar

Fastighetsförsäkring

Om ditt företag äger en fastighet är den här försäkringen utformad för dig. I och med den får du ett adekvat skydd. Dels om något skulle hända med själva tomten eller byggnaden. Men även i vissa situationer som leder till att du måste minska hyran för eventuella hyresgäster. Läs mer om vår fastighetsförsäkring.

Småföretagsförsäkring

Vår småföretagsförsäkring möter behoven hos många egenföretag och små bolag med max fem anställda. När vi tar fram ett upplägg för företagsförsäkring ser vi till vilken verksamhetstyp det gäller och vilka önskemål företagaren har. Allt för att balansera ett fullgott skydd med en rimlig premie. Läs mer om vår småföretagsförsäkring.

Därför ska företagare välja BSB försäkringar

Vi på BSB Försäkringar är ett lokalt bolag, med två kontor och en hundraårig historia här i Bohuslän. Vi förstår förutsättningarna för dig som driver eget här. Och vi har format våra företagsförsäkringar och anpassningsmöjligheter för att möta de behoven.

Till exempel vad gäller:

  • Skadegörelse och inbrott
  • Läckage
  • Brand
  • Ansvar
  • Skadeståndskrav

Du får en personlig kontakt

När du plötsligt upptäcker att du har en fråga om försäkringen för ditt företag kan tanken på de krångliga kontaktvägarna bilda en klump i magen. Du har förmodligen redan mycket att göra och egentligen inte tid att krångla med det.

Men när du väljer BSB Försäkringar behöver du inte känna så. I och med att du får en personlig kontakt och att vi har kontor på plats i Bohuslän är vi aldrig långt borta. Det är enkelt att maila eller ringa till oss, och vi svarar gärna på mer eller mindre komplicerade spörsmål om en försäkring.

Om du skulle råka ut för en akut skada utanför våra kontorstider har vi ett journummer som du kan ringa för att få snabba råd. Vill du göra en mindre skadeanmälan går det bra att ladda ner ett formulär från oss och skicka in det ifyllt på e-post eller vanlig post. Det går även bra att ringa oss för att göra en skadeanmälan. Med de olika möjligheterna hoppas vi kunna göra det enklare för dig.

En smidigare företagsförsäkring

Välj en företagsförsäkring som finns närmare dig som driver verksamhet i Bohuslän. Både närhet vad gäller avstånd till våra kontor och de snabba kontaktvägarna. Hör av dig till oss för att hitta ett upplägg som passar dig.

Vill du veta mer?

BSB Försäkringar har funnits i över 100 år. Vi använder gärna den erfarenheten för att svara på dina frågor om hur man gör för att förebygga skador. Hör av dig till din personliga kontakt, eller ring vårt växelnummer för att diskutera kring försäkringar för företag