Fastighetsförsäkringar

Fastighetsförsäkring.

Vad vore Bohuslän utan lägenheter, affärslokaler och kontor? Genom att gå samman kan vi skydda dem allihop.

Det här är försäkringen för alla företag, bostadsrättsföreningar och hyresvärdar. I grundförsäkringen ingår EgendomsskyddHyresförlustförsäkring och 
Ansvarsförsäkring – samt Ohyresbekämpning/-sanering och Husbocksförsäkring (om fastigheten innehåller bostäder). Och grundförsäkringen kan kompletteras med flera tillägg, till exempel Maskinskada och Rättsskydd. Tillsammans tar vi fram ett paket som passar just dig!

 

 

LÅT OSS SNACKA OM SAKEN.

Du kan inte köpa våra försäkringar online. Det beror inte på att vi är gammalmodiga, utan på att vi vill dig väl. Man behöver nämligen prata igenom en försäkring tillsammans – för att skyddet (och priset) ska bli helt rätt.

Ring oss: 0523-380 20
E-posta oss: info@bsb.se

BLI UPPRINGD.

Fyll i dina uppgifter, så slår vi en signal så fort vi kan.

TÄNK PÅ ATT…

…se över säkerheten. För att en fastighetsförsäkring ska gälla fullt ut finns det alltid säkerhetsföreskrifter som måste följas. Det kan till exempel handla om inbrottsskydd eller brandförebyggande åtgärder.

…kolla igenom försäkringsbrevet varje år. Nej, det är ingen supersinspirerande läsning. Men när olyckan är framme är det viktigt att uppgifterna stämmer.

…vi gör det här tillsammans! När du tecknar en BSB-försäkring blir du en del av en bohuslänsk förening – helt utan vinstintresse.