Småföretagsförsäkring.

Bakom varenda kafé, butik och blomsteraffär står en modig småföretagare. Det är ofta en osäker tillvaro. Men tillsammans gör vi den lite tryggare.

Den här försäkringen passar dig som har ett företag i Bohuslän, med upp till fem anställda. I grundförsäkringen ingår EgendomsskyddAvbrottsförsäkring (i upp till ett år), Ansvarsförsäkring (om någon kräver dig på skadestånd) och Rättsskydd (om du måste anlita advokat). Men alla företag är olika. Du kanske inte behöver alla delar i grundförsäkringen? Eller borde tvärtom komplettera grundförsäkringen med ett eller flera tillägg? Tillsammans tar vi fram ett paket som passar just dig!

LÅT OSS SNACKA OM SAKEN.

Du kan inte köpa våra försäkringar online. Det beror inte på att vi är gammalmodiga, utan på att vi vill dig väl. Man behöver nämligen prata igenom en försäkring tillsammans – för att skyddet (och priset) ska bli helt rätt.

Ring oss: 0523-380 20
E-posta oss: info@bsb.se

BLI UPPRINGD.

Fyll i dina uppgifter, så slår vi en signal så fort vi kan.

TÄNK PÅ ATT…

…se över säkerheten. För att en småföretagsförsäkring ska gälla fullt ut finns det alltid säkerhetsföreskrifter som måste följas. Det kan till exempel handla om inbrottsskydd eller brandförebyggande åtgärder.

…att skydda alla delar av verksamheten. Även sådant som inte är en del av grundaffären (tjänsteresorna, till exempel).

…kolla igenom försäkringsbrevet. Nej, det är ingen supersinspirerande läsning. Men när olyckan är framme är det viktigt att uppgifterna stämmer.

…vi gör det här tillsammans! När du tecknar en BSB-försäkring blir du en del av en bohuslänsk förening – helt utan vinstintresse.