Under över 100 år som försäkringsbolag har vi haft gott om tid att forma ett attraktivt utbud av privata försäkringar. I det här utbudet finns något för de flesta i Bohuslän, oavsett om du bor här permanent eller besöker oss mest på sommarhalvåret.

Vi är det lokala försäkringsbolaget i Bohuslän, som har lokalkännedom och förstår hur det är att bo här. Att vi är lokala är också en fördel i och med att det snabbt går att få tag på oss.

Våra Försäkringar

Villahemförsäkring

Det här är en privat försäkring som passar dig som bor i en villa, eftersom den täcker bostaden och ditt personliga lösöre. Vår VillaHemförsäkring är en kombination av Villaförsäkring och Hemförsäkring. Läs mer om villa- och hemförsäkringen.

Villaförsäkring

Det här är en försäkring som passar dig som äger en villa. Den passar om du inte bor i fastigheten som du vill försäkra eller om du har en separat hemförsäkring, till exempel genom din fackförening. Läs mer om vår Villaförsäkring.

Hem- och bostadsförsäkring

Det här är vår hemförsäkring för dig som hyr eller äger din bostad. 
Läs mer om vår hem- och bostadsrättsförsäkring.

Fritidshusförsäkring

Vår fritidshusförsäkring passar dig som har ett semesterboende här i Bohuslän. Läs mer om vår fritidshusförsäkring.

Båtförsäkring

Den här försäkringen skyddar din båt både i vatten och på land under vinterförvaret. Tack vare flera alternativ kan du skräddarsy den för att passa dig. Läs mer om våra båtförsäkringar.

Sjöbodsförsäkring

En sjöbodsförsäkring från oss täcker bland annat skador på din sjöbod och brygga till följd av skadegörelse och brand. Hör gärna av dig om du vill veta mer om vår sjöbodsförsäkring.

Välj privat försäkring med personligare kontakt

Vi är ditt lokala alternativ i Bohuslän, som är lätta att få tag på och erbjuder attraktiva premier på privata försäkringar. Med BSB får du ett försäkringsupplägg som är format för just dig, så tveka inte att höra av dig för att få en lösning som passar.

Vill du veta mer?

Har du några frågor om vår försäkring för villaförsäkring eller är du intresserad av ett kostnadsförslag – hör av dig till oss.