Försäkringssäljare Privatmarknad - Föräldravikariat

Om tjänsten
Vi söker dig gom gillar att göra affärer, tycker om att jobba i team och brinner för att ha mycket nöjda kunder. Du är målinriktad och resultatorienterad, har lätt för att samarbete och är professionell i ditt bemötande. Om du dessutom har kunskaper inom digital marknadsföring så är det mycket meriterande.

Du kommer ingå i vårt team och utveckla och förädla vår försäkringsaffär inom Privat Försäkring.

Dina viktigaste arbetsuppgifter kommer vara att proaktivt bearbeta nya kunder samt att sköta om våra befintliga kunder på ett mycket bra sätt. Vi möter kund via telefon, e-post samt fysiska möten, både på kontoret och ute på marknaden. Tjänsten innebär också en del administrativa uppgifter.

Vi erbjuder
Ett vikariat med mycket stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter där vi jobbar mot tydligt uppsatta mål.
Du kommer dessutom att vistas i en fantastisk miljö på Västkusten.

Vi önskar att du som person

  • Får energi av att ta kontakt med människor och inte är rädd för att ta nya kontakter
  • Har en god samarbetsförmåga och ser möjligheter före hinder
  • Har ett engagemang och en förmåga att skapa förtroende och trygghet 

Krav för tjänsten är 

  • IT-vana

Meriterande för tjänsten

  • IFU-utbildning SAK försäkring
  • IT-kunskap, digital marknadsföring/försäljning
  • Företagsekonomi och/eller juridisk utbildning

Tjänsten är en heltidstjänst, placeringsort, kontor Kungshamn och Lysekil. Vikariatet är på ett år, med chans till förlängning. 

Om BSB

BSB Försäkringar har koncession (tillstånd att driva försäkringsverksamhet) i Bohuslän. Koncessionsområdet omfattar 12 kommuner, Strömstad, Tanum, Munkedal, Uddevalla, Sotenäs, Lysekil, Orust, Tjörn, Stenungsund, Kungälv, Öckerö och Partille. 

BSB Försäkringar är ett lokalt kundägt försäkringsbolag som är mycket aktiva i Bohuslän, med anor ända sedan år 1897. Vi tillhandahåller försäkringar både på Privat- och Företags-marknaden, såsom Villa, VillaHem, Hem, Bostadsrätt, Fritidshus, Sjöbod, Fritidsbåt, Småföretag och Fastighet.

I de två kommuner där vi har kontor, Lysekil och Kungshamn har vi högst marknadsansdel, men vi är också verksamma och aktiva i de övriga 10 kommunerna.

Som kundägt bolag är vi en lokal trygghetspartner till våra kunder och vår ambition är att var med och skapa en trygg och hållbar tillvaro och miljö för våra försäkringstagare i det område där vi verkar.

Alla kontakter behandlas med hög sekretess och diskretion. Har du frågor kontakta Madeleine Persson som är Vd för BSB Försäkringar, mob. 070-99 34 344.

Välkommen in med din ansökan senast den 30 januari år 2022

Jobbansökan